CRIOTERAPIA combate INSOMNIA!!

Fara indoiala, somnul este crucial pentru mentinerea unui corp si a unei minti sanatoase.

Atunci cand dormim, creierul nostru isi face timp sa se repare, sa creeze noi celule neuronale si  sa reconstruiasca cai neuronale noi.Persoanele care se confrunta cu insomnia, sunt mai predispuse la stari anxioase si depresie si au imunitate scazuta.

În cercetările lor, oamenii de știință sud-coreeni leagă somnul scurt cu bolile cardiovasculare și riscul de infarct miocardic.

 Persoanele care dorm  mai puțin de 5 ore, au pereți vasculari mai puțin flexibili din cauza calcificării. Mai mult, în grupul cu somn slab acumularea de calciu în arterele coronare a fost cu 50% mai mare față de cei care dorm 7 ore pe zi.

Un alt grup de risc sunt persoanele care au somn suficient, dar întrerupt. S-a raportat că au cu 20% mai multe depozite de calciu decât cele fără tulburări de somn.

De remarcat că somnul excesiv (mai mult de nouă ore pe zi) afectează și vasele de sânge. Somnul schimbă corpul pe modul de recuperare. Corpul repară celulele și organele, eliberează hormoni și construiește proteine, reorganizează celulele nervoase, resetează metabolismul, iar creierul stochează informații noi.

Aceste procese afectează tensiunea arterială, nivelul inflamației, hormonii stresului și glicemia, precum și alți factori care cresc riscul bolilor de inimă.

  • Dacă suferi de insomnie, somn insuficient sau alte tulburări de somn, încercarea crioterapiei întregului corp poate fi o decizie înțeleaptă.
  • Crioterapia îți poate îmbunătăți somnul, făcându-l profund și odihnitor. În plus, tratamentul extrem de rece ajută la combaterea stresului care contribuie la problemele de somn.

Crioterapia , nu numai ca ajuta la reducerea stresului si la controlul anxietatii, dar imbunatateste calitatea somnului, ceea ce dovedeste concludent, cercetarea stiintifica.

In plus , o serie de sedinte de crioterapie iti aduce,  pe langa un somn profund si odihnitor,  o multitudine de beneficii in sanatate si frumusete:

-creste imunitatea

-previne aparitia bolilor cronice

-reduce durerea si inflamatia

-stimularea metabolismului

-slabire naturala

-reducerea celulitei

-benefic in accnee , psoriazis si eczema

-efecte antirid si antiimbatranire

Centrul de criosauna, unic in Galati, este situat in strada Ionel Fernic 33, bloc C120 parter, spatiu comercial.

0740118322 informatii si programari

Persoana de contact: Liliana BUJOR- specialist in crioterapie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *