Crioterapia – soluția rapidă pentru îngrijirea corporală

Timpul poate fi atat dusman cat si prieten, de aceea din ce in ce mai multi clienti cauta solutii rapide, naturale si non-invazive pentru a scapa de kilogramele in plus, pentru imbunatatirea aspectului pielii si pentru intinerirea organismului. Acestia se indreapta spre centrele specializate ce ofera proceduri de criosauna.

Criosauna este poate cea mai rapida si eficienta metoda de reducere a greutatii corporale. Sesiunile de crioterapie locala sau generala au rolul de stimulare a organismului si de imbunatatire a metabolismului. Se stie ca frigul arde calorii: in timpul unei sesiuni de 3 minute se pot arde pana la 200 kcal, iar intre proceduri peste 1000 kcal. Dupa o serie de 20–30 proceduri, corpul poate scapa de kilogramele in plus, in combinatie cu o dieta rationala si bine echilibrata caloric.

Prin expunerea la frig a pielii se produc contractarea si dilatarea vaselor de sange, adica hranirea cu oxigen si nutrienti a celulelor, cu efecte rapide in refacerea aspectului si calitatii pielii. Astfel, dupa doar cateva sedinte de crioterapie, pielea isi recapata elasticitatea si fermitatea, este mai luminoasa, isi imbunatateste tonusul iar ridurile se estompeaza. Nu in ultimul rand, creste productia de elastina si colagen necesare pielii.

CRIOSAUNA raspunsuri la tot ce nu v-ati gandit vreodata ca poate face frigul:

Elimina celulita
Arde caloriile, imbunatateste metabolismul
Reda fermitatea si catifeleaza pielea
Intinereste corpul, previne imbatranirea
Intinereste pielea fetei, gatului, abdomenului
Trateaza acneea, ridurile, vergeturile
Revitalizeaza parul si unghiile
Ajuta la refacerea dupa efort
La Centrul de Crioterapie #Criohealth Galati poti combina procedurile de crioterapie full body prin #criosauna si crioterapie localizata prin #criofan cu #presoterapia si termoterapia prin infrasauna pentru rezultate rapide si eficiente care se mentin in timp

Sursa: Criosauna Romania

LILIANA BUJOR – Specialist in aerocrioterapie

0740118322 informatii si programari

Criohealth Galati, strada Ionel FERNIC NR 33, Bloc C12 parter, spatiu comercial

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *