RAZELE INFRARED SI EFECTELE LOR BENEFICE PENTRU SANATATE

Razele infrarosii sunt o forma de energie emisa in mod natural de Soare si alcatuieasc spectrul luminous invizibil pentru ochiul uman.

Razele infrarosii genereaza in mod natural caldura, facand ca moleculele sa vibreze rapid.

Spre deosebire de lumina vizibila, razele infrarosii incalzezc obiectele in mod direct, prin conversie, fara a incalzi aerul dintre sursa si obiecte.

Terapia cu raze infrarosii de unda lunga sau #TERMOTERAPIA, este o terapie din ce in ce mai cunoscuta si mai apreciata in Romania, datorita efectelor benefice in tratarea afectiunilor legate de circulatia sangvina si este impresionanta din punvct de vedere therapeutic datorita eficientei sale rapide si vizibile dupa numai 2, 3 sedinte.

Lungimea de unda a razelor infrarosii variaza intre 0.76 si 1000 microni:

 • Intre 0.76 si 1,5 microni se numesc raze infrarorii apropiate( de suprafata)
 • Intre 1,5 si 4 microni sunt raze infrarosii medii
 • Intre 4 si 1000 microni se numesc raze infrarosii indepartate( de profunzime sau Far infrared)

#INFRASAUNA sau sauna cu infrared, disponibila la #Criohealth Galati,  ofera ca noutate TERMOTERAPIA  cu raze infrarosii de profunzime, care ofera o multitudine de beneficii pentru sanatate:

Sedintele de termoterapie dureaza 20-30 de minute .Expunerea corpului se face individual in lenjerie intima sumara, capul ramane in permanenta in exteriorul cabinei.

Terperatura moderata , maxim 65 grade si confortul oferit de forma cabinei, fac din INFRASAUNA o terapie placuta , preferata si de persoanele claustrofobe.

Dupa 20-30 minute petrecute in INFRASAUNA, vasele de sange se dilate si obtinem beneficii terapeutice remarcabile legate de circulatia venoasa si sanatatea inimii:

 • Vasele de sange sparte, rezultate ca urmare a circulatiei deficitare, se resorb si se refac
 • Benefic in varice
 • Tensiunea arterial se regleaza, peretii vaselor de sange si recapata elesticitatea si permeabilitatea
 • Optimizeaza schimburile nutritive si cresterea transferului de oxygen, nutrient si glucoza catre muschi.
 • Extremitatile se iriga foarte bine, ceea ce duce la eliminarea sindromului Reynaud sau sindromul mainilor si picioarelor reci
 • Reduce riscul de atac vascular cerebral datorita efectului de vasodilatatie
 • DETOXIFIEREA PROFUNDA A CORPULUI
 • RELAXARE MUSCULARA SI RECUPERARE DUPA EFORT
 • Intarirea sistemului imunitar;

In timp ce se presupune ca la o sauna calda obisnuita, transpiratia consta in mare parte din apa si doar maximum 15% grasimi si alte toxine, sub influenta razelor infrarosii, aproximativ 25% din transpiratie reprezinta grasimi , metale grele si alte substante nocive.

Ceea ce este spectaculos in oferta Centrului de #crioterapie CRIOHEALTH, este combinatia AEROCRIOTERAPIEI PRIN CRIOSAUNA SI TERMOTERAPIA PRIN INFRASAUNA.

Corpul este supus, asemeni bailor scotiene, la doi stimuli foarte puternici, la care corpul reactioneaza prin mecanisme de termoreglare benefice intregului organism.

TERAPIA CALD-RECE este preferata de sportivi in activitatea de refacere si recuperare dar si persoanelor care doresc sa se remodeleze, sa slabeasca si sa relaxeze intr-un mod placut si eficient.

Liliana Bujor-specialist aerocrioterapie CRIOHEALTH Galati

Strada Ionel Fernic 33, bloc C120 parter

0740118322 informatii si programari

www.Criosaunaromania.ro

www.criohealthgalati.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *